Mountains_edited.jpg

Albume și versuri

 

ALBUM NOU: POVESTEA MUNTELUI

Povestea%20Muntelui_edited.jpg

“Povestea muntelui” fiecăruia dintre noi este unică însă, fără niciun dubiu, ne unesc respectul pentru natură, intensitatea iubirii și spiritul civic.
De la prima pereche de bocanci la primul vârf “cucerit”, de la prima întâlnire cu salvamontul la fiorul primului cântec de dragoste ascultat, muntele ne modelează viața dincolo de văi, piscuri și cabane.
Cel de-al treilea album al Trupei CALEnDAR este o invitație la a redescoperi ce ne face OAMENI. Cu pasiune, puțină ironie (și autoironie) și multă dăruire.
Sperăm să vă regăsiți în el.

 

UN MUNTE AȘTERNUT

Cantece de munte: Trupa CALEnDAR - Un munte asternut

Într-o societate cu repere din ce în ce mai puţine, îndrăznim să visăm că trupa CALEnDAR va ajunge nu doar la sufletele iubitorilor acestui gen muzical şi trimitem odată cu acest album o rază de SOAREnDAR tuturor românilor ce îşi iubesc munţii.

100 CÂNTECE DE AUR CÂNTATE PE MUNTE

Cantece de munte: Trupa CALEnDAR - 100 cantece de aur cantate pe munte

Adevărate bijuterii ale munților, aceste cântece ne-au fost alături tuturor la cabane, în jurul focurilor de tabără și în multele momente când ne-a fost dor de prieteni și de munte.

URAREnDAR

Cantece de munte: Trupa CALEnDAR - URAREnDAR

Ne-am dorit mult ca primul album, "Un munte așternut" să nu fie doar o întâmplare rătăcită printre atâtea momente frumoase trăite pe munte. Mulţumim vouă, oameni de munte, şi nu numai, că ne sunteti alături și că ne susțineti în frumoasa noastră CALE.

IMNURI ALE MUNTELUI

Cantece de munte: Trupa CALEnDAR - Imnuri ale muntelui

Această colecție de imnuri ale muntelui se oferă GRATIS tuturor celor care comandă albumele CALEnDAR "Povestea muntelui", ”Un munte așternut” și ”URAREnDAR”.

 
 
 

100 CÂNTECE DE AUR CÂNTATE PE MUNTE